Hvad betyder de forskellige farver lys på Zaptec Pro

image__1_.png Intet lys  Ladestation er ikke aktiveret i Zaptec-portalen, ingen strøm fra strømkredsløbet, forkert forbindelse eller produktfejl. Tjek den serielle beskyttelse i fordelerskabet
image__2_.png Blå Oplader. Forbade til en bil og klar til at lade
image__3_.png Grøn Ladning færdig / Godkendelse OK
image__4_.png Orange/Gul Systemet starter op, afventer godkendelse, afventer Zaptec Portal, bil tilføjet til ladekø
image__6_.png Rød

Fejl opdaget, frakobl bil og genstart ladestation. Hvis det røde lys ikke forsvinder, kontakt installatør.

Godkendelse fejlet - Tjek at RFID tag/ ladekort er forbundet til din brugerprofil. Godkendelse fejlet - Tjek I Zaptec Portal at din bruger har adgang til at lade på ladestationen.

image__7_.png Lilla Laderen er I øjeblikket igang med at udføre en kritisk firmware opdatering. Dette tager normalt ca 3 minutter. Bluetooth er ikke tilgængelig I denne periode..