Når jeg vil oprette Zaptec Go i Zaptec App melder den at laderen allerede er tilføjet et andet sted.

Hvis du får denne besked betyder det at nogle andre allerede har tilføjet laderen til en Zaptec App.

Måske er det personen som har installeret den som har tilføjet laderen til hans/hendes Zaptec app ved en fejl.

Uanset hvad, så anbefaler vi at du kontakter din installatør eller forhandler hvis dette sker!