Hvor kan jeg finde PIN-koden til min Zaptec Pro?

Når du modtager din lader vil PIN koden stå på et klistermærke på pakken der kommer med din Zaptec Pro.

Hvis din lader allerede er tilknyttet til Zaptec Portal kan du nemt finde din PIN kode derinde.

Gå til "Chargers", indtast serienummer og vælg din ladestation.

Du finder PIN koden under "Settings

☝️ Du skal have owner eller service rettigheder for at kunne se PIN koden.

Hvis du har mistet dit produkts PIN kode, eller hvis din lader ikke er synlig I portalen, venligst kontakt Kunde service.