🇫🇮 Zaptec Sense Käsikirja

Näin se toimii

Säätyy automaattisesti tilojen kulutuksen mukaisesti.

Estää ylikuormituksen ja sulakkeiden laukeamisen ajoneuvon lataamisen yhteydessä.

Pienentää sähkölaskua välttämällä kalliita kulutushuippuja.

Asennusopas

Zaptec Sense has a Micro USB port, a RJ45 port, a reset button and a LED light indicator. Plug the custom Micro USB cable into the power supply (V+ red; V- black) and the meter (D- White; D+ Green; Ground Brown)

Pakkauksen sisältö

• Zaptec Sense
  • Mukautettu mikro-USB-kaapeli
  • Magneettinen liima-arkki
  • Kaksipuolinen teippi

Vaaditut laitteet

• 5 V:n tasavirta-DIN-kiskoon sopiva virtalähde. Vähimmäisantovirta: 1 A.
  • DIN-kiskoon sopiva digitaalinen energiamittari. Luettelo tuetuista energiamittareista on saatavilla osoitteessa zaptec.com/en/sense.

Valinnainen

• Suojaamaton CAT5e/CAT6 Ethernet‑kaapeli

Tärkeää

Asennuksen saa suorittaa vain valtuutettu sähköasentaja. Ulkoiset laitteet on asennettava valmistajan toimittaman asennusohjeen mukaisesti. Modbus-siirtonopeudeksi on määritettävä 9,6 kt/s.

Zaptec Sense is designed for indoor use.

Määrittäminen

1. Lataa Zaptec-sovellus App Store tai Google Play
  2. Luo tili tai kirjaudu sisään.
  3. Asenna Zaptec Sense painamalla kuvaketta [ ellipsis ]. Skannaa tämän oppaan takakannessa oleva QR-koodi ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Zaptec Sense tukee sekä Wi-Fi- että Ethernet-yhteyttä. Yhteys voidaan määrittää asennusprosessin aikana ja sen jälkeen asetuksissa. Jos haluat määrittää Ethernet-yhteyden, liitä Ethernet-kaapeli RJ45-porttiin.

Jos Zaptec Sensen Internet-yhteys katkeaa tai se katkaistaan, latausasema alkaa tuottaa vähimmäistehoa (6 A). Vähimmäistehoa voi muuttaa Zaptec-portaalissa.

Merkkivalo

LED_notconfigured.webp Ei määritetty. Ei Internet-yhteyttä. Kirjaudu sisään Zaptec-sovelluksen kautta ja määritä Wi-Fi-verkko.
Ethernet: Kirjaudu sisään Zaptec-sovelluksen kautta ja aktivoi Ethernet tai tarkista Ethernet-kaapeliyhteys.
LED_nomodbus.webp Modbus-dataa ei vastaanotettu.
LED_noip.webp IP-osoitetta ei vastaanotettu Ethernet- eikä Wi-Fi-yhteydelle.
LED_ip.webp IP-osoite vastaanotettu, mutta ei yhteyttä pilveen.
LED_active.webp Zaptec Sense on määritetty ja aktiivinen.

Takuu

Zaptec-tuotteellasi on viiden (5) vuoden takuu ilman lisäkustannuksia. Takuuasiakirja on saatavilla osoitteessa zaptec.com/guarantee

Tekniset tiedot

Mekaniikka ja asennus
PARAMETRI KUVAUS VĂ„H. TYYPILLINEN ENINT. ENINT.
Dimensions H:
W:
D:
    58.4
58.6
25.1
mm
Weight Including Micro USB cable     97 g
Altitude       2000 m
Input cable Custom Micro USB-B cable (Power supply + RS485)   1.8   m
  Unshielded CAT5e/CAT6     30 m

General
PARAMETER MIN TYP MAX UNIT
Rated voltage 4.5 5 5.5 VDC
Rated current 200   750 mA
Standby power consumption     1.5 W
Ambient operating temperature -20   40 Ë™C

Connectivity
PROTOCOL SUPPORTED STANDARDS
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n (2.4 GHz)
Bluetooth Bluetooth V4.2 (BLE)
Ethernet ISO/IEEE 802.3u/az(10/100 Mb/s)
Modbus 9.6 kb/s