Hva gjør jeg hvis jeg skal flytte og ikke skal ta med laderen min?

Hvis du flytter og ikke skal ta med deg Zaptec-laderen din, er det viktig å sikre en smidig overgang av eierskap. Enten du ønsker å endre eier av laderen eller fjerne deg selv som eier og la den nye eieren sette den opp selv, vil denne veiledningen guide deg gjennom trinnene for å gjøre prosessen problemfri.

Endre eier av Zaptec-laderen

Start med å logge inn på Zaptec-portalen med samme brukernavn og passord som du bruker i Zaptec-appen.
Gå til Installasjoner og velg installasjonen din fra listen

1. Klikk på Tilganger og deretter +Gi tilgang

2. Skriv inn den nye eierens e-postadresse og klikk på Søk. Hvis den nye eieren ikke allerede er registrert i Zaptec-systemet, må du huke av for å invitere brukeren

3. Klikk på Neste, og huk av for Bruker og Eier for å gi tilgang

4. Klikk på Neste og deretter Lagre

Nå vil den nye eieren motta en e-post, og så snart kontoen deres er aktivert, vil de ha Bruker- og Eier-tilgang til ladepunktet.

Det siste steget er å fjerne deg selv som Bruker og Eier
Under Tilgang, klikk på søppelbøtten for å fjerne din tillatelse. Klikk OK for å bekrefte

Fjern deg selv som Eier og la den nye eieren sette opp laderen

Hvis laderen din er en del av en større parkeringsanlegg, må du spørre administrator/eier for instruksjoner om hva du skal gjøre når du flytter.
Hvis du er eieren av installasjonen, kan du følge trinnene nedenfor:

Start med å logge inn på Zaptec-portalen med samme brukernavn og passord som du bruker i Zaptec-appen.

1. Gå til Ladere og klikk på din lader

2. Under Innstillinger, klikk på den blå boksen for å deaktivere laderen

3. Scroll ned og klikk på Lagre

4. For å slette ladepunktet helt, scroll opp igjen og slett serienummeret fra feltet. Klikk deretter Lagre

Skjermbilde 2022-12-05 kl. 13.58.25.png

Skjermbilde 2022-12-05 kl. 13.59.07.png

Skjermbilde 2022-12-05 kl. 14.04.42.png

Hvis du ikke vil at e-posten din skal være knyttet til en installasjon overhode, kan du fjerne deg selv som eier eller ringe Zaptec-support for videre hjelp

Hvis du vil at laderen skal være som ny for neste eier, husk å slette ladepunktet helt