Installasjon av Zaptec Sense med e-meter

Denne veiledningen viser hvordan du installerer Zaptec Sense med e-meter. Installasjon av Zaptec Sense kan kun utføres av en autorisert elektriker.

Hvordan sette opp Zaptec Sense

I pakken får du en Zaptec Sense, en tilpasset Micro USB-kabel, et selvklebende magnetark og dobbeltsidig teip.

I tillegg krever Zaptec Sense en 5V DC DIN-skinne strømforsyning, minimal utgangsstrøm: 1A, og en DIN-skinne digital energimåler. En uskjermet CAT5e/CAT6 Ethernet-kabel er valgfri. Sense støtter flere e-målere. Installasjonsdiagram for hver modell kan finnes her:

Eksternt utstyr må installeres i samsvar med installasjonsmanualen som er levert av produsenten. Modbus baud rate må konfigureres til 9,6 kbps.

Konfigurer Sense i Zaptec-appen

I tillegg til den fysiske installasjonen må Sense konfigureres i Zaptec-appen.

1. I appen: gå til Hjem og trykk på ••• -ikonet for å Installere produkt.
  2. Skann QR-koden på baksiden av brukerveiledningen og følg instruksjonene på skjermen

Nettverk

Zaptec Sense støtter Wi-Fi- og Ethernet-tilkoblinger. For Ethernet, koble Ethernet-kabelen til RJ45-porten.

• For å justere nettverksinnstillinger etter installasjon, hold mobiltelefonen nær Zaptec Sense-enheten, åpne Zaptec-appen og trykk på ••• -ikonet for å konfigurere Zaptec Sense.
  • Hvis Zaptec Sense mister internettforbindelsen eller blir frakoblet, vil ladestasjonen være satt til å levere minimumseffekt (6A). Minimumseffekt kan endres i Zaptec-portalen.

Lysindikator

Q&A

Må jeg konfigurere e-måleren når jeg installerer den? (Modbus relatert for installatør)

For Janitza UMG604-E og Janitza UMG96RM-E-RCM er standard RS485/Modbus baudrate: 115,2 kbps (fabrikkinnstilling), vi bruker 9,6 kbps i vår Zaptec Sense.

Hvilke e-målere støtter Zaptec Sense?

Zaptec Sense kan kobles til en av følgende:

Janitza
3 phase, DIN, CT: UMG604-E
3 phase, panel-mount, CT: UMG96RM-E-RCM