Hvordan koble Zaptec Pro til nettverk

Zaptec Pro kan kobles til Wi-Fi, LTE eller PLC-nettverk. Hvis laderen ikke er tilkoblet et Wi-Fi- eller PLC-nettverk, vil den automatisk bruke det tilgjengelige 4G LTE-M mobilnettet.

Koble til Wi-Fi

1. Fra Dashboardet, trykk på ikonet med tre prikker øverst til høyre
  2. Velg Konfigurer produkter og bruk PIN-koden for å koble til laderen via Bluetooth
  3. Scroll ned til Nettverksinnstillinger
  4. Trykk på Bytt til Wi-Fi eller Koble til Wi-Fi
    En liste over tilgjengelige nettverk vil vises
  5. Velg nettverket du ønsker å bruke og fyll inn passordet
  6. Trykk Lagre

Les mer om Wi-Fi-tilkobling og anbefalinger.

Koble til PLC

1. Fra Dashboardet, trykk på ikonet med tre prikker øverst til høyre
  2. Velg Konfigurer produkter og bruk PIN-koden for å koble til laderen via Bluetooth
  3. Scroll ned til Nettverksinnstillinger
  4. Trykk på Konfigurer PLC
  5. Trykk på Skann nettverksnavn
    Bruk kameraet til å skanne QR-koden på PLC-modulen. iPhone-brukere kan laste opp bilder fra galleriet.
  6. Trykk Lagre for å koble til nettverket

Les mer om PLC-nettverk og oppsett.

Koble til LTE

1. Fra Dashboardet, trykk på ikonet med tre prikker øverst til høyre
  2. Velg Konfigurer produkter og bruk PIN-koden for å koble til laderen via Bluetooth
  3. Scroll ned til Nettverksinnstillinger
  4. Trykk på Koble til 4G
  5. Trykk Lagre

Les mer om Telenor 4G LTE-M-nettverket her.