Wat betekenen de verschillende kleuren op de Zaptec Go?

image__1_.png Geen licht Check het vermogen van het laadstation
image__1_.png Wit  Standby. Laden voltooid
image__2_.png Blauw Aan het laden
image__3_.png Groen

Laden is gepauzeerd of aan het wachten om te beginnen vanwege eco-mode, onvoldoende vermogen (Zaptec Sense) of door geplande vermogensregeling

image__4_.png Geel Wachten op autorisatie via de Zaptec App of RFID/NFC kaart
image__5_.png Oranje Laadstation is klaar om geconfigureerd te worden door de installateur.
image__6_.png Rood Fout gedetecteerd. Ontkoppel het voertuig en herstart het oplaadstation. Als dit het rode lampje niet uitschakelt, neem dan contact op met uw installateur.
image__7_.png Paars Lader voert momenteel een kritieke firmware-update uit. Dit duurt normaal gesproken 3 minuten. Bluetooth is in deze periode niet beschikbaar.