Wat is een laadrapport?

Een laadrapport is een overzicht van het verbruik in een installatie gedurende een bepaalde periode, gebaseerd op het verbruik van elke laadstation in de installatie.

Laadrapporten zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die zijn toegewezen als eigenaar.

Als eigenaar kunt u zorgen voor een eerlijke verdeling van kosten met behulp van het rapport dat beschikbaar is in de Zaptec Portal.

Laadrapporten kunnen worden geëxporteerd naar Excel.

Voor meer informatie over historie en rapporten: history and report.