Het verbinden van de Zaptec Sense met het internet

In dit artikel lees je over hoe je de Zaptec Sense kan koppelen aan de installatie of het laadstation.

Om je Sense aan je installatie te kunnen koppelen, moet je het product installeren. Begin met het zetten van deze stappen:

1. Onder Dashboard, druk op3 dots .png in de rechterbovenhoek en kies Product Installeren
  2. Scan de QR-code aan de achterkant van de gebruikershandleiding
  3. Volg de instructies op het scherm en vul de vereiste gegevens in
  4. Koppel Zaptec Sense aan je installatie. Als je nog geen installatie hebt gemaakt, druk dan op Koppelen aan laadstation en vul het serienummer in.

App. Sense pari with installation.png App. Sense pair with charger.pngApp sense added.png

Verwijder de Zaptec Sense van de installatie

Om Zaptec Sense uit de installatie te verwijderen, volg je deze stappen:

1. In de app zoek je je installatie op het Installatie scherm
  2. Kies Voedingsaansluiting en dan APM
  3. Ga naar Configureren
  4. Kies Apparaat verwijderen en voer de maximale laadstroom in en kies Opslaan

Het apparaat is nu verwijderd uit je installatie en is niet langer gekoppeld.